Arrangementen 2019-12-26T12:45:37+00:00

Arrangementen & groepen

Door zijn mooie en centrale ligging in de Ardeche, de faciliteiten en diverse verhuuraccommodaties die op het terrein aanwezig zijn, is Camping les Charmilles zeer geschikt voor het organiseren van themaweken en vakanties voor groepen (verenigingen, clubs, scholen, kampeer- en caravanclubs, reisgezelschappen, etc.).

Inmiddels hebben wij een brede kennis van de streek en ruime ervaring met het organiseren van een breed scala aan activiteiten: van programma’s met het accent op actief maar tegelijk ontspannen bezig zijn, tot zeer sportieve programma’s met uitdagende buitensport-activiteiten. Van begeleide culturele excursies, creatieve workshops, uitgezette toertochten en culinaire maaltijden tot wellness-arrangementen.

Wij kunnen u ondersteunen bij het maken van een programma, of het programma in zijn geheel voor u samenstellen.

Voor alle (buitensport-) activiteiten werken wij uitsluitend met erkende bedrijven met gediplomeerd personeel (canyoning, speleologie, abseilen, steile wandklimmen, kanoën, parapente, etc.)

Doordat er op de camping een modern restaurant is, kunnen wij volledig verzorgde arrangementen met half- of volpension aanbieden.
Ook kunnen wij speciaal voor groepen gezamenlijke maaltijden organiseren, met of zonder entertainment.

Neem gerust contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een groepsreis of een idee hebt voor een thema.
Wij wisselen graag met u van gedachten over de invulling van uw programma, ook als u liever de organisatie in eigen handen houdt.

Hieronder staan de arrangementen en themaweken die wij het komende  jaar organiseren en waarvoor u zich als individu, koppel of als gezin kunt aanmelden.

Jeu de Boulesweek

23 – 30 mei 2020

Let op: de Jeu de Boulesweek 2020 is volgeboekt. U kunt zich inschrijven op de reservelijst.

Ook in 2020 starten wij het jeu de boulesseizoen met een speciale Jeu de Boulesweek.
De leiding van het jeu de boules is in handen van Jon van Rossum.
Wat kunt u in deze week verwachten:

  • overnachtingen in verhuuraccomodatie of eigen kampeermiddel op basis van volpension (ontbijt, lunch, diner)
  • 6 jeu de boulestoernooien
  • prachtige begeleide wandelingen
  • leuk uitstapje in de omgeving

Ondanks het feit dat we diverse toernooien spelen en iedereen graag wil winnen, is het belangrijk te weten dat deze week in het teken staat van gezelligheid en samen spelen. De Jeu de Boulesweek is toegankelijk voor elk niveau en is niet afhankelijk van een club- of wedstrijdlicentie.

Naast het jeu de boules is er ook een alternatief programma voor partners die niet zo van het spelletje houden. Gedurende de week worden wandelingen georganiseerd en kunt u deelnemen aan een workshop aquarelleren.
Zo is er voor elk wat wils!

Doe mee en maak kans op een kampeervakantie van twee weken!
De winnaar van de Jeu de Boulesweek ontvangt een tegoedbon voor twee weken kamperen voor twee personen (met eigen kampeermiddel) in het laagseizoen van 2020 of 2021.

Tarieven:
-inclusief accomodatie, maaltijden (ontbijt, lunch en diner) en activiteiten-

Type accomodatie Aantal koppels:Tarief per koppel:
Mobilhome1€ 749,-
2€ 675,-
3€ 644,-
Staanplaats Basis Plus1€ 575,-
  • Het tarief is exclusief drankjes.
  • U kunt ervoor kiezen om met meerdere koppels een accommodatie te delen. Geef dit duidelijk aan op het reserveringsformulier (onder het kopje: ‘bijzonderheden’).
  • Niet i.c.m. andere kortingen en/of aanbiedingen.
  • Reserveren voor dit arrangement kan tot 1 april 2020.

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met:
Jon van Rossum (06-21 89 33 86)
of stuur een email naar de camping (info@campinglescharmilles.fr)

NB: Tijdens de Jeu de Boulesweek zijn campinggasten die niet deelnemen aan het arrangement van harte welkom om deel te nemen aan de jeu de boulestoernooien.

Vorig jaar stuurde onze zoon een mailtje door over de Jeu de Boulesweek in de Ardèche. Het leek hem meer iets voor ons dan voor zijn gezin met jonge kinderen alhoewel zij het jaar daarvoor er een geweldige kampeervakantie hadden!
Een zeer vriendelijk geprijsd programma deed ons besluiten daar eens te gaan kijken!
We werden warm ontvangen door de eigenaren Maaike en Martin. Buiten de Jeu de Bouleswedstrijden was er ruimte voor het verkennen van de omgeving, wandelen, aquarellen of gewoon lekker relaxen. 
Vanaf de camping is er een prachtig uitzicht over het dal. De maaltijden waren uitstekend verzorgd.

Dit alles is reden genoeg voor ons om ook in 2020 deel te nemen aan de Jeu de Boulesweek om de daar gemaakte vrienden weer op te zoeken. 

Hans en Franca Olsthoorn 
Pétanque MIDI Delft
Boek nu!

MG Ardèche Tour

12 – 19 september
19 – 26 september &
26 september – 3 oktober

MG_week

Een week vol gezelligheid en ontspanning, waarin u met uw MG de prachtige Ardèche zult verkennen.

In 2011 zijn wij gestart met het organiseren van de MG Ardèche Tour. Al snel bleek één week niet voldoende in verband met de vele animo. Van 2013 t/m 2019 stonden daarom elk jaar 2 weken gepland.
Het enthousiasme voor de MG Ardèche Tour is na al die jaren nog steeds erg groot, dus hebben we besloten om in 2020 een derde week te organiseren. Nieuw is dat deze laatst toegevoegde week voor een gemengd gezelschap bedoeld is, dat wil zeggen dat deze zal bestaan uit deelnemers met auto’s van verschillende merken. De twee weken daarna zullen weer geheel in het teken staan van de MG.

Tijdens de MG Ardèche Tour worden diverse toertochten gereden door afwisselende landschappen en langs schilderachtige dorpjes.
Ontbijt en diner vinden plaats in het à la carte restaurant van de camping.
De lunch wordt twee keer in een restaurant in de omgeving genuttigd, drie keer kunt u na het ontbijt een lunchpakket samenstellen en één keer zullen wij voor u koken op een, met zorg uitgekozen lokatie ergens in de Ardèche.
Tijdens de MG Ardèche Tour kunt u deelnemen aan een ludieke rally en een excursie en halverwege de week staat een gezellige gezamenlijke maaltijd gepland waarbij ook andere campinggasten aanwezig zullen zijn.

Tarief: € 795,- per koppel per week (inclusief toeristenbelasting en reserveringskosten).
Het tarief is op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner, exclusief drankjes) en verblijf in een luxe mobilhome.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Jacques en Jopie Ophorst (regio oost Brabant) 0416-31.20.98 of stuurt u een email aan de camping.

Wat een geweldige week bij Les Charmilles met onze MG.
Iedere dag een toertocht door een ander gedeelte van de prachtige Ardèche met een duidelijk toerboek en bijzonderheden over de omgeving. De bochtige weggetjes, prachtige uitzichten, lieflijke dorpjes en indrukwekkende natuur en lunch op lokatie zijn onvergetelijk. Evenals de schone comfortabele huisjes.
Maar bovenal de verzorging van Maaike en Martin met hun team. Zij zorgde voor een geweldige sfeer, heerlijke maaltijden en een top feestavond.
Wij komen zeker nog eens terug.
Conny en Wim Harwijne
Boek nu!