Coronavirus (COVID-19)

Helaas worden we momenteel allemaal getroffen door de gevolgen van de uitbraak van het Coronavirus.
We begrijpen dat je je zorgen maakt over je aanstaande vakantie.
Daarom informeren wij je graag over de laatste stand van zaken in Frankrijk en ons beleid in deze uitzonderlijke situatie.

Uiteraard volgen wij het Franse nieuws rondom het Coronavirus op de voet. Wij zijn afhankelijk van de beslissingen die de Franse overheid neemt.
Op dit moment moeten de campings in Frankrijk tot 15 april 2020 gesloten blijven. Over wat daarna aan de orde zal zijn is nu nog niets bekend.
Het is dan ook nu nog te vroeg voor ons om voor de periode na 15 april boekingen te annuleren.
Mocht de Franse overheid ons op een later moment verplichten of aanraden om langer gesloten te blijven dan zullen wij dat uiteraard opvolgen.
Op dat moment kunnen de mensen voor wie geboekte verblijven vallen in de verplichte sluitingsperiode:

  • omboeken naar een periode later dit seizoen (afhankelijk van de beschikbaarheid), of
  • het reeds betaalde bedrag omzetten in een (overdraagbaar) tegoed (geldigheidsduur nog te bepalen)

In verband met de huidige onzekere situatie is het mogelijk om te wachten met het overmaken van het restantbedrag van je boeking.
Wanneer wij de camping mogen openen zullen wij je vragen om het restantbedrag alsnog te storten.

Besluit je om nu al je boeking, die na de huidige verplichte sluitingsperiode valt, te annuleren, dan gelden de gebruikelijke annuleringsvoorwaarden die op de boekingsbevestiging vermeld staan. Betaalde bedragen gaan in dat geval verloren.

Voor nu blijven de werkzaamheden op onze camping doorgaan, weliswaar met ‘gepaste afstand’ zodat wij, zodra het weer veilig is de campingpoort kunnen openen en jullie kunnen ontvangen.

Tot die tijd, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Hopelijk tot snel!

Hartelijke groet,

Martin en Maaike

By | 2020-03-26T17:13:02+00:00 26/03/20|Categories: Geen onderdeel van een categorie|Reacties uitgeschakeld voor Coronavirus (COVID-19)