Arrangementen & groepen

Door zijn mooie en centrale ligging in de Ardeche, de faciliteiten en diverse verhuuraccommodaties die op het terrein aanwezig zijn, is Camping les Charmilles zeer geschikt voor het organiseren van themaweken en vakanties voor groepen (verenigingen, clubs, scholen, kampeer- en caravanclubs, reisgezelschappen, etc.).

Inmiddels hebben wij een brede kennis van de streek en ruime ervaring met het organiseren van een breed scala aan activiteiten: van programma’s met het accent op actief maar tegelijk ontspannen bezig zijn, tot zeer sportieve programma’s met uitdagende buitensport-activiteiten. Van begeleide culturele excursies, creatieve workshops, uitgezette toertochten en culinaire maaltijden tot wellness-arrangementen.

Wij kunnen u ondersteunen bij het maken van een programma, of het programma in zijn geheel voor u samenstellen.

Voor alle (buitensport-) activiteiten werken wij uitsluitend met erkende bedrijven met gediplomeerd personeel (canyoning, speleologie, abseilen, steile wandklimmen, kanoën, parapente, etc.)

Doordat er op de camping een modern restaurant is, kunnen wij volledig verzorgde arrangementen met half- of volpension aanbieden.
Ook kunnen wij speciaal voor groepen gezamenlijke maaltijden organiseren, met of zonder entertainment.

Neem gerust contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een groepsreis of een idee hebt voor een thema.
Wij wisselen graag met u van gedachten over de invulling van uw programma, ook als u liever de organisatie in eigen handen houdt.

Hieronder staan de arrangementen en themaweken die wij het komende  jaar organiseren en waarvoor u zich als individu, koppel of als gezin kunt aanmelden.

Meivakantie arrangement

21 april – 5 mei

In de Meivakantie zijn alle faciliteiten geopend, zoals het restaurant, de snackbar, het winkeltje en het zwembad (verwarmd 25°C). Daarnaast is er een animatieprogramma voor de kinderen en zijn er diverse buitensportactiviteiten mogelijk.
U kunt gebruik maken van de volgende aanbieding:

Family Exclusive arrangement:
Geniet met het hele gezin van alle rust en comfort in de Meivakantie en boek een luxe mobilhome, of kom gewoon met uw eigen tent of caravan. Uw verblijf is inclusief halfpension in ons restaurant.

 per week
Mobilhome Pacifique/Super Titania € 799,-
Staanplaats € 669,-

 • Inclusief ontbijt en diner, exclusief drankjes
 • Maximaal 4 personen
 • Extra personen kunnen worden bijgeboekt. Vraag naar de voorwaarden en het tarief
 • INCLUSIEF reserveringskosten en toeristenbelasting
 • Niet i.c.m. andere kortingen en/of aanbiedingen
 • Reserveren voor dit arrangement kan tot 7 april 2018
Boek nu!

Jeu de Boulesweek

26 mei – 2 juni

Jeu_de_Boules

Ook in 2018 starten wij het Jeu de Boulesseizoen met een speciale Jeu de Boulesweek. De leiding van het Jeu de Boules is in handen van Jon van Rossum.
Wat kunt u in deze week verwachten:

 • overnachtingen op basis van volpension
 • 5 Jeu de Boulestoernooien
 • workshop
 • excursie
 • live muziekavond

Ondanks het feit dat we diverse toernooien spelen en iedereen graag wil winnen, is het belangrijk te weten dat deze week in het teken staat van Gezelligheid en Samen Spelen. De Jeu de Boulesweek is toegankelijk voor elk niveau en is niet afhankelijk van een club- of wedstrijdlicentie.

Naast het Jeu de Boulen is er ook een alternatief programma voor partners die niet zo van het spelletje houden. In die week worden er bijvoorbeeld ook wandelingen georganiseerd en kunt u meedoen aan aquarelleren.
Zo is er voor elk wat wils!

Doe mee en maak kans op een kampeervakantie van twee weken!

De winnaar van de Jeu de Boulesweek ontvangt een tegoedbon voor twee weken kamperen voor twee personen (met eigen kampeermiddel) in het laagseizoen van 2018 of 2019.

Tarieven:
(inclusief accomodatie + maaltijden + activiteiten)

Type accomodatie Aantal koppels:Tarief per koppel:
Mobilhome1€ 699,-
2€ 599,-
3€ 569,-
Safari Lodgetent1€ 699,-
2€ 599,-
Bungalow Tent1€ 684,-
2€ 589,-
Staanplaats Basis Plus1€ 499,-

 • Het tarief is exclusief drankjes.
 • U kunt ervoor kiezen om met meerdere koppels een accomodatie te delen. Geef dit duidelijk aan op het reserveringsformulier (onder het kopje: ‘bijzonderheden’).
 • Niet i.c.m. andere kortingen en/of aanbiedingen.
 • Reserveren voor dit arrangement kan tot 12 mei 2018.

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met:
Jon van Rossum (06-21 89 33 86)
of stuur een email naar de camping (info@campinglescharmilles.fr)

NB: Campinggasten die niet deelnemen aan het arrangement kunnen uiteraard ook deelnemen aan de diverse activiteiten en maaltijden (al dan niet tegen betaling).

Boek nu!

MG Ardèche Tour

15 – 22 september &
22 – 29 september

MG_week

Een week van gezelligheid en ontspanning, waarin u samen met uw MG de prachtige Ardèche in al zijn facetten leert kennen. Na het grote succes van onze MG Ardèche-Tour in 2011, 2013, 2014 t/m 2017, hebben wij besloten om in 2018 deze tour opnieuw te organiseren. De laatste twee weken van september (van 15 tot 22 en van 22 tot 29 september) zullen weer geheel in het teken staan van de MG. Er worden verschillende toertochten gereden door afwisselende landschappen en langs schilderachtige dorpjes. Daarnaast is er een ludieke rally, een interessante excursiedag en een gezellige avond met live-muziek.

Tarief: € 745 per koppel per week (inclusief toeristenbelasting en reserveringskosten).
Het tarief is op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner, exclusief drankjes) en verblijf in een luxe mobilhome.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Jacques en Jopie Ophorst (regio oost Brabant) 0416-31.20.98 of stuurt u een email aan de camping.

Aan alles was gedacht en alles was prima geregeld. De geweldige ontvangst op de camping door de beheerder en het personeel voelde aan als thuiskomen. We hebben genoten van voortreffelijk uitgezette autoritten met de mooiste uitzichten, waarvan de routes leidden door de dalen en over de cols. We hebben de Ardèche in alle richtingen doorkruist. Les Charmilles, Jacques en Jopie Ophorst (organisatie) willen wij langs deze weg bedanken voor de betaalbare en voortreffelijke week met alleen maar blije gezichten en een leuke sfeer
Noud & Maria Aalbers
Boek nu!