top of page

Arrangementen en groepen
 

Door zijn mooie en centrale ligging in de Ardèche, zijn faciliteiten en diverse verhuuraccommodaties is Camping les Charmilles zeer geschikt voor het organiseren van themaweken en vakanties voor groepen (verenigingen, clubs, scholen, kampeer- en caravanclubs, reisgezelschappen, etc.).

Inmiddels hebben wij een uitgebreide kennis van de streek en ruime ervaring met het organiseren van een breed scala aan activiteiten: van programma’s met het accent op actief maar tegelijk ontspannen bezig zijn, tot zeer sportieve programma’s met uitdagende buitensport-activiteiten. Van begeleide culturele excursies, creatieve workshops, uitgezette toertochten en culinaire maaltijden tot wellness-arrangementen. Wij kunnen u ondersteunen bij het maken van een programma, of het programma in zijn geheel voor u samenstellen.

 

Voor alle buitensport-activiteiten werken wij uitsluitend met erkende bedrijven met gediplomeerd personeel (canyoning, speleologie, abseilen, steile wandklimmen, kanoën, etc.)

Doordat er op de camping een modern restaurant is, kunnen wij volledig verzorgde arrangementen met half- of volpension aanbieden. Ook kunnen wij speciaal voor groepen gezamenlijke maaltijden organiseren, met of zonder entertainment.

Camping les Charmilles Ardeche.JPG

Scroll Down

Camping les Charmilles Ardeche.JPG

Jeu de Boulesweken 2023
20 - 27 mei en 27 mei - 3 juni

Ook in 2023 luiden wij het kampeerseizoen in met de Jeu de Boulesweken.
Door de vele animo voor deze gezellige week zullen wij dit jaar weer twee weken organiseren.

(De week van 27 mei - 3 juni is inmiddels vol geboekt.)

Wat kunt u in deze weken verwachten:

  • overnachtingen in verhuuraccommodatie of eigen kampeermiddel op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner)

  • 6 jeu de boulestoernooien onder de bezielende leiding van Jon van Rossum

  • prachtige begeleide wandelingen

  • leuk uitstapje in de omgeving

Ondanks het feit dat we diverse toernooien spelen en iedereen graag wil winnen, is het belangrijk te weten dat deze week in het teken staat van gezelligheid en samen spelen. De Jeu de Boulesweek is toegankelijk voor elk niveau en is niet afhankelijk van een club- of wedstrijdlicentie.

Naast het jeu de boules is er ook een alternatief programma voor partners die niet zo van het spelletje houden. Gedurende de week worden wandelingen georganiseerd en kunt u deelnemen aan een workshop aquarelleren.
Zo is er voor elk wat wils!


De winnaars van de Jeu de Boulesweken ontvangen een tegoedbon van 200€  voor een volgend verblijf in het laagseizoen van 2023 of 2024.

Tarieven:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

  • Het tarief is inclusief toeristenbelasting, reserveringskosten, huur accommodatie of staanplaats, maaltijden (ontbijt, lunch en diner), activiteiten en exclusief drankjes.

  • Niet i.c.m. andere kortingen en/of aanbiedingen.

 

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met
Jon van Rossum (06-21 89 33 86) of stuur een email naar info@campinglescharmilles.eu.

 

NB: Tijdens de Jeu de Boulesweek zijn campinggasten die niet deelnemen aan het arrangement van harte welkom om deel te nemen aan de jeu de boulestoernooien die op de camping plaatsvinden.

Oud deelnemers aan het woord:

'Aangezien we in het coronajaar 2021 geen verre reizen konden en durfden te maken, waren we blij verrast toen we de advertentie van de jeu de boulesweek 2021 in het Petanque blad zagen staan.

Toen we bij leden van onze vereniging informeerden, kwamen we al snel uit bij een oud deelnemer, die zeer enthousiast reageerde en zei: dat moet je beslist doen!

Vervolgens bleek dat er naast ons nog 4 personen van onze vereniging wilden boeken. Dus koppen bij elkaar en daar gingen we!

We kwamen op een fijne camping in een prachtige omgeving met zeer vriendelijke eigenaren, Maaike en Martin.

Door hen ( plus personeel) werden we in de watten gelegd. 

Iedere dag keuze uit meerdere gerechten. De bouleswedstrijden werden begeleid door Jon van Rossum, die dit op enthousiaste wijze deed.

Ook verzorgde hij enkele mooie wandelingen in de omgeving.

Al met al hadden we een fantastische week. En daarom hebben we besloten om in 2022 weer deel te nemen!'

 

Toon en Jeanine Palinckx
Petangeske Bergen op Zoom

Type accommodatie
Aantal koppels
Tarief per koppel
Mobilhome Super Titania
1
899 €
Mobilhome Super Titania
2
874 €
Forfait Basis Plus
1
849 €
Camping les Charmilles Ardeche.jpg

Ardèche Tour 2023
MG weken: 16 - 23 september en 23 - 30 september

Een week vol gezelligheid en ontspanning, waarin u de prachtige Ardèche zult verkennen.
 

Tijdens de Ardèche Tour worden diverse toertochten gereden door afwisselende landschappen en langs schilderachtige dorpjes.
Ontbijt en diner vinden plaats in het à la carte restaurant van de camping. De lunch wordt twee keer in een restaurant in de omgeving genuttigd, drie keer kunt u na het ontbijt een lunchpakket samenstellen en één keer zullen wij voor u koken op een, met zorg uitgekozen lokatie ergens in de Ardèche.
Tijdens de Ardèche Tour kunt u deelnemen aan een ludieke rally en een excursie en halverwege de week staat een gezellige gezamenlijke maaltijd gepland waarbij ook andere campinggasten aanwezig zullen zijn.


Tarief: 949€ per koppel per week (inclusief toeristenbelasting en reserveringskosten).
Het tarief is op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner, exclusief drankjes) en verblijf in een luxe mobilhome.


Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Jacques en Jopie Ophorst (regio oost Brabant) 0416-31 20 98 of stuur een email naar info@campinglescharmilles.eu.

 

Oud deelnemers aan het woord:

'Wat een geweldige week bij Les Charmilles met onze MG.
Iedere dag een toertocht door een ander gedeelte van de prachtige Ardèche met een duidelijk toerboek en bijzonderheden over de omgeving. De bochtige weggetjes, prachtige uitzichten, lieflijke dorpjes en indrukwekkende natuur en lunch op lokatie zijn onvergetelijk. Evenals de schone comfortabele huisjes.
Maar bovenal de verzorging van Maaike en Martin met hun team. Zij zorgde voor een geweldige sfeer, heerlijke maaltijden en een top feestavond.
Wij komen zeker nog eens terug.'

Conny en Wim Harwijne

bottom of page