Arrangementen en groepen
 

Door zijn mooie en centrale ligging in de Ardèche, zijn faciliteiten en diverse verhuuraccommodaties is Camping les Charmilles zeer geschikt voor het organiseren van themaweken en vakanties voor groepen (verenigingen, clubs, scholen, kampeer- en caravanclubs, reisgezelschappen, etc.).

Inmiddels hebben wij een uitgebreide kennis van de streek en ruime ervaring met het organiseren van een breed scala aan activiteiten: van programma’s met het accent op actief maar tegelijk ontspannen bezig zijn, tot zeer sportieve programma’s met uitdagende buitensport-activiteiten. Van begeleide culturele excursies, creatieve workshops, uitgezette toertochten en culinaire maaltijden tot wellness-arrangementen. Wij kunnen u ondersteunen bij het maken van een programma, of het programma in zijn geheel voor u samenstellen.

 

Voor alle buitensport-activiteiten werken wij uitsluitend met erkende bedrijven met gediplomeerd personeel (canyoning, speleologie, abseilen, steile wandklimmen, kanoën, etc.)

Doordat er op de camping een modern restaurant is, kunnen wij volledig verzorgde arrangementen met half- of volpension aanbieden. Ook kunnen wij speciaal voor groepen gezamenlijke maaltijden organiseren, met of zonder entertainment.

Camping les Charmilles Ardeche.JPG

Scroll Down

Camping les Charmilles Ardeche.JPG

Jeu de Boulesweek 2021
12 - 19 juni

Update 6 mei 2021: In verband met de huidige situatie rondom Covid-19 hebben wij besloten om de Jeu de Boulesweek te verzetten van 22 - 29 mei naar 12 - 19 juni. 

 

Dit jaar zal alweer de 7e Jeu de Boulesweek plaatsvinden.
Ook nu onder leiding van 
Jon van Rossum.

Wat kunt u in deze week verwachten:

  • overnachtingen in verhuuraccommodatie of eigen kampeermiddel op basis van volpension (ontbijt, lunch, diner)

  • 6 jeu de boulestoernooien

  • prachtige begeleide wandelingen

  • leuk uitstapje in de omgeving

Ondanks het feit dat we diverse toernooien spelen en iedereen graag wil winnen, is het belangrijk te weten dat deze week in het teken staat van gezelligheid en samen spelen. De Jeu de Boulesweek is toegankelijk voor elk niveau en is niet afhankelijk van een club- of wedstrijdlicentie.

Naast het jeu de boules is er ook een alternatief programma voor partners die niet zo van het spelletje houden. Gedurende de week worden wandelingen georganiseerd en kunt u deelnemen aan een workshop aquarelleren.
Zo is er voor elk wat wils!


De winnaar van de Jeu de Boulesweek ontvangt een tegoedbon voor twee weken kamperen voor twee personen (met eigen kampeermiddel) in het laagseizoen van 2021 of 2022.

Tarieven:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    
 

  • Het tarief is inclusief toeristenbelasting, reserveringskosten, huur accommodatie of staanplaats, maaltijden (ontbijt, lunch en diner), activiteiten en exclusief drankjes.

  • Niet i.c.m. andere kortingen en/of aanbiedingen.

  • Reserveren voor dit arrangement kan tot 15 mei 2021.

 

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met
Jon van Rossum (06-21 89 33 86) of stuur een email naar info@campinglescharmilles.eu.

 

NB: Tijdens de Jeu de Boulesweek zijn campinggasten die niet deelnemen aan het arrangement van harte welkom om deel te nemen aan de jeu de boulestoernooien die op de camping plaatsvinden.

Oud deelnemers aan het woord:

'Twee jaar geleden stuurde onze zoon een mailtje door over de Jeu de Boulesweek in de Ardèche. Het leek hem meer iets voor ons dan voor zijn gezin met jonge kinderen alhoewel zij het jaar daarvoor er een geweldige kampeervakantie hadden!

Een zeer vriendelijk geprijsd programma deed ons besluiten daar eens te gaan kijken!

We werden warm ontvangen door de eigenaren Maaike en Martin. Buiten de Jeu de Bouleswedstrijden was er ruimte voor het verkennen van de omgeving, wandelen, aquarellen of gewoon lekker relaxen. 

Vanaf de camping is er een prachtig uitzicht over het dal. De maaltijden waren uitstekend verzorgd.

Dit alles is reden genoeg voor ons om ook in 2021 deel te nemen aan de Jeu de Boulesweek om de daar gemaakte vrienden weer op te zoeken.'

Hans en Franca Olsthoorn 

Pétanque MIDI Delft

Type accommodatie
Aantal koppels
Tarief per koppel
Mobilhome
1
749 €
Mobilhome
2
675 €
Mobilhome
3
644 €
Forfait Basis Plus
1
575 €
Camping les Charmilles Ardeche.jpg

Ardèche Tour 2021

Classic Car Week: 29 mei - 5 juni
MG weken: 18 - 25 september en 
25 september - 2 oktober

Een week vol gezelligheid en ontspanning, waarin u de prachtige Ardèche zult verkennen.

 

2021: 10e editie van de MG Ardèche Tour!

In 2011 zijn wij gestart met het organiseren van de MG Ardèche Tour. Al snel bleek één week niet voldoende in verband met de vele animo. Van 2013 t/m 2019 stonden daarom elk jaar 2 weken gepland.
Het enthousiasme voor de MG Ardèche Tour bleef na al die jaren nog steeds erg groot, dus hebben we besloten om in 2020 een derde week te organiseren. Nieuw was dat deze laatst toegevoegde week voor een gemengd gezelschap bedoeld was, dat wil zeggen dat deze bestond uit deelnemers met auto’s van verschillende merken (Classic Car Week). De overige twee weken stonden weer geheel in het teken van de MG.
Ook in 2021 zullen we 3 weken Ardèche Tour organiseren:

In het voorjaar de Classic Car Week, en in het najaar (alweer voor het 10e jaar!) de MG weken.
 

Tijdens de Ardèche Tour worden diverse toertochten gereden door afwisselende landschappen en langs schilderachtige dorpjes.
Ontbijt en diner vinden plaats in het à la carte restaurant van de camping. De lunch wordt twee keer in een restaurant in de omgeving genuttigd, drie keer kunt u na het ontbijt een lunchpakket samenstellen en één keer zullen wij voor u koken op een, met zorg uitgekozen lokatie ergens in de Ardèche.
Tijdens de Ardèche Tour kunt u deelnemen aan een ludieke rally en een excursie en halverwege de week staat een gezellige gezamenlijke maaltijd gepland waarbij ook andere campinggasten aanwezig zullen zijn.


Tarief: 795€ per koppel per week (inclusief toeristenbelasting en reserveringskosten).
Het tarief is op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner, exclusief drankjes) en verblijf in een luxe mobilhome.


Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Jacques en Jopie Ophorst (regio oost Brabant) 0416-31 20 98 of stuur een email naar info@campinglescharmilles.eu.

Oud deelnemers aan het woord:

'Wat een geweldige week bij Les Charmilles met onze MG.
Iedere dag een toertocht door een ander gedeelte van de prachtige Ardèche met een duidelijk toerboek en bijzonderheden over de omgeving. De bochtige weggetjes, prachtige uitzichten, lieflijke dorpjes en indrukwekkende natuur en lunch op lokatie zijn onvergetelijk. Evenals de schone comfortabele huisjes.
Maar bovenal de verzorging van Maaike en Martin met hun team. Zij zorgde voor een geweldige sfeer, heerlijke maaltijden en een top feestavond.
Wij komen zeker nog eens terug.'

Conny en Wim Harwijne